Print Friendly, PDF & Email

Hukum Eropa nduwe peran sing tambah akeh ing hukum tenaga kerja internal (utamane liwat arahan Eropa lan hukum kasus loro pengadilan tertinggi Eropa). Gerakan kasebut ora bisa diabaikan maneh wiwit wiwitan aplikasi Prajanjian Lisbon (1 Desember 2009). Media luwih kerep nyumandhangake debat sing nemokake sumber ing hukum sosial Eropa.

Kawruh babagan hukum tenaga kerja Eropa dadi nilai tambah sing penting kanggo latihan hukum lan praktik ing perusahaan.

MOOC iki ngidini sampeyan entuk dhasar kawruh babagan hukum tenaga kerja Eropa supaya:

  • kanggo njamin kepastian hukum sing luwih apik kanggo keputusan perusahaan
  • kanggo ngleksanakake hak nalika hukum Prancis ora tundhuk

Sawetara ahli Eropa menehi katrangan khusus babagan sawetara tema sing diteliti ing MOOC iki, kayata kesehatan lan safety ing pakaryan utawa hubungan sosial Eropa.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Analisis data multidimensi