Print Friendly, PDF & Email
  • Nemtokake aktor seluler lan molekuler saka kakebalan bawaan.
  • Njlèntrèhaké mekanisme sing nyebabake eliminasi patogen.
  • Nerangake strategi patogen nglawan sistem kekebalan bawaan.
  • Rembugan pengaruh genetika lan mikrobiota ing sistem kekebalan bawaan.
  • Kanggo nampilake hubungane karo sistem saraf pusat lan kekebalan adaptif.

Description

Kekebalan bawaan tumindak minangka garis pertahanan pertama lan bisa ngrusak mikroorganisme sing nyerang lan nyebabake inflamasi sing mbantu ngalangi serangan kasebut, sawetara dina sadurunge tumindak kekebalan adaptif. Nalika kakebalan adaptif ana ing pusat keprigelan para peneliti ing abad kaping XNUMX, deteksi sinyal bebaya eksogen utawa endogen bubar diterangake, uga tumindak akeh sel. MOOC iki nggambarake para aktor lan kabeh orkestra kekebalan bawaan marang patogen.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pemasaran Telegram - Entuk Pelanggan Liyane karo Telegram