Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan PNS rumah sakit? Apa panjaluk cuti sampeyan wiwit tanggal 1 November 2021 nganti 6 Maret 2022 wis ditolak amarga krisis kesehatan? Sampeyan bisa njaluk entuk manfaat saka indemnity compensatory ing watesan 10 dina.

maca  Pakaryan ing tension: teken piagam kanggo pangembangan lapangan kerja lan katrampilan ing sektor jagal - charcuterie artisanal lan roti - pastry artisanal