Print Friendly, PDF & Email

Pengusaha individu sing melu eksperimen bakal entuk bathi kanthi nyata saka wiwitan kredit pajeg nganti € 50 saka biaya sing digunakake kanggo karyawan ing omah utawa layanan pribadi (wanita pembersih, perawatan bocah bocah, gawe kebon lsp). Wiwitane nganggo eksperimen karo perusahaan ing Lor lan Paris, sistem iki bakal saya umum. Disedhiyakake dening undang-undang pembiayaan keamanan sosial (LFSS) kanggo taun 2020, eksperimen iki rinci babagan keputusan sing diterbitake ing Koran resmi 6 November 2020 ...

maca  CryptoOli: Investasi ing Cryptocurrency kanggo Wiwitan