Print Friendly, PDF & Email

Yen sampeyan minangka karyawan sing ditugasake ing posisi sing menehi risiko tartamtu kanggo kesehatan utawa safety sampeyan, utawa kanggo kolega sampeyan, sampeyan entuk manfaat saka pemantauan individu babagan kesehatan sampeyan.

Apa pemantauan individu sing ditingkatake?

Tindak lanjut individu sing dikuatake minangka tindak lanjut medis ing konteks kerja sing khusus gegayutan karo karyawan sing ditugasake ing posisi berisiko tinggi. Dhaptar posisi berisiko dhuwur diatur dening hukum. Iki kalebu posisi sing nyedhiyakake karyawan kanggo:

asbes, timbal, karsinogenik, mutagenik utawa agen beracun kanggo reproduksi, risiko tiba saka dhuwur sajrone operasi scaffolding lan dismantling, sinar ionisasi, agen biologis kanthi efek serius ing kesehatan, lsp

Tindak lanjut individu sing dikuatake kalebu pemeriksaan kesehatan medis, sing ngganti informasi lan kunjungan pencegahan. Iki ditindakake dening dokter pakaryan sadurunge ditugasake ing jabatan kasebut.

Apa tujuan tes bakat medis?

Pemeriksaan kesehatan medis, sing direncanakake minangka bagean saka tindak lanjut individu sing dikuatake, utamane kudu ngidini:

kanggo mesthekake yen sampeyan medhis pas kanggo kirim sing juragan plans kanggo nemtokake sampeyan, ing tartamtu

maca  Telework: pedagogi tinimbang sanksi kanggo pengusaha recalcitrant