Print Friendly, PDF & Email

Sajrone 6 minggu, temokake macem-macem pengungkit kanggo nyukupi syarat pangaturan lan nambah kinerja energi, carane ngoptimalake proses lan netepake minat kanggo entuk energi sing bisa dianyari ...

Dirancang dening ADEME, aktor ing kerjasama pertanian, industri pangan lan akademisi, MOOC AGROALIMENTARY INDUSTRIES: GAIN IN PERFORMANCE ENERGY, bakal menehi sampeyan cara konkrit kanggo ngoptimalake konsumsi sampeyan.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Tampilan wajib: apa kewajiban sampeyan ing 2021?