Print Friendly, PDF & Email

Kanggo wong sing paling adoh saka lapangan kerja, alangan sing ana gandhengane karo mobilitas umume. Saklawasé 7 yuta wong, utawa udakara 20% saka populasi umur kerja, angel banget pindhah menyang Prancis. 28% wong ing integrasi profesional nyerahke pakaryan utawa latihan amarga mobilitas : ora duwe akses sarana transportasi, ora duwe kendharaan utawa ora duwe SIM.

Kanggo nggampangake mobilitas kabeh wong Prancis, Brigitte Klinkert, Menteri Delegasi Integrasi Menteri Tenaga Kerja, Pakaryan lan Integrasi ngumumake dina Selasa 16 Maret ing rapat klebu perbankan Observatorium (OIB) Tambah 50% jaminan Negara kanggo kredit mikro pribadi kanggo mbiayai solusi mobilitas minangka bagean saka proyek integrasi proyek.

Dhukungan tambahan negara iki kanggo ngawèhaké udakara 26 utangan ing taun 000, nglawan 15 ing taun 000, kanggo wong sing ora kerja, kanthi jaminan Negara, kanggo mbiayai akuisisi mobil, roda loro, ndandani kendharaan, SIM, utawa asuransi mobil.

Bank Prancis, Bank-bank

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Aktivitas parsial: dhaptar sektor sing entuk manfaat saka modulasi tarif