Print Friendly, PDF & Email

woy

Ing introduksi Power BI Desktop iki, aku bakal nuduhake carane nginstal Power BI Desktop lan nggarap data.

Apa Power BI? Power BI minangka kumpulan layanan piranti lunak, aplikasi, lan konektor sing makarya bebarengan kanggo ngowahi sumber data sing beda-beda dadi informasi visual sing immersive lan interaktif.

Isi latihan

Desktop BI Daya
Modul 1 Instalasi Power BI Desktop

Modul 2 Conto pisanan kita: ngimpor set data lan nggawe visual (sampeyan!)

Modul 3 Ngenalke antarmuka Power BI Desktop

Modul 4 Presentasi editor query lan konfigurasi Power BI Desktop

Pitakon-editor

Modul 5 Ngresiki lan nyiapake data (set data)

Modul 6 Nggunakake Pivots ing Kolom

Modul 7 Split

Modul 9 Nggawe skema antarane tabel

Modul 10 Lanjut (Basa DAX, Nggawe laporan Visual, Power BI pro)

 

Power BI Desktop punika a aplikasi gratis sing diinstal ing komputer lokal lan ngidini sampeyan nyambung menyang data, ngowahi lan nggambarake. Kanthi Power BI Desktop, sampeyan bisa nyambung menyang macem-macem sumber data lan gabungke dadi model data (sing diarani model).

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Telework: pedagogi tinimbang sanksi kanggo pengusaha recalcitrant