Print Friendly, PDF & Email

Ing banget sederhana lan langsung, sampeyan bakal sinau:

  • apa sing diarani project
  • Opo iku manajemen proyek lan apa bedane bidang ilmu sing kalebu manajemen proyek
  • Sampeyan bakal ngerti salah sawijining masalah paling gedhe kegagalan rencana proyek
  • Sampeyan bakal ngerti ciri utama manajemen proyek tradisional lawan manajemen tangkas
  • Opo iku manifesto lincah lan kepiye cara ngembangake a pola pikir lincah
  • Kita bakal ngomong babagan kerangka utama manajemen proyek tangkas .... Scrum
  • Napa nganggo kerangka Scrum lan apa wae kaluwihan utama
  • Apa peran utama ing tim Scrum lan apa duweke tanggung jawab
  • Kita bakal ndeleng peran saka Scrum Mastersaka Pemilik Produk et saka tim ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Sinau sadurunge adaptasi saka kahanan kerja