Print Friendly, PDF & Email

Tujuan kursus iki yaiku kanggo nampilake apa psikologi, apa sektor utama, lan macem-macem toko sing bisa ditindakake.
Akeh siswa ndhaptar lisensi psikologi sing duwe ide sing ora jelas, diwatesi, utawa malah salah babagan psikologi apa ing universitas: konten apa sing diwulangake? Apa bener yen ana matematika? Apa proyek sawise latihan? Kadhangkala bisa uga kaget nalika nemokake, saka pelajaran sing sepisanan, ora cocog karo sing dibayangke.

Dadi, tujuan utama kita yaiku kanggo nampilake istilah umum babagan psikologi lan profesi psikolog, uga outlet liyane. Kursus iki mula bisa dideleng minangka introduksi umum kanggo psikologi, ringkesan non-exhaustive obyek, cara lan lapangan aplikasi. Tujuwane kanggo ningkatake panyebaran informasi marang masyarakat umum, kanggo menehi tuntunan sing luwih apik kanggo siswa ing bidang iki, lan pungkasane bisa nggayuh sukses sing luwih apik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  ClickFunnels: Ningkatake penjualan karo corong penjualan