Print Friendly, PDF & Email

Kursus iki mulang statistik nggunakake piranti lunak gratis R.

Panganggone matematika minimal. Tujuane yaiku kanggo ngerti cara nganalisa data, ngerti apa sing sampeyan lakoni, lan bisa menehi informasi babagan asil sampeyan.

Kursus iki ditujokake kanggo siswa lan praktisi saka kabeh disiplin sing ngupaya latihan langsung. Bakal migunani kanggo sapa wae sing kudu nganalisis dataset nyata ing konteks pamulangan, kegiatan profesional utawa riset, utawa mung amarga penasaran kanggo nganalisa dataset dhewe (web data, data umum, lsp.).

Kursus kasebut adhedhasar piranti lunak gratis R sing minangka salah sawijining piranti lunak statistik paling kuat sing kasedhiya saiki.

Tata cara kang ditindakake yaiku: teknik deskriptif, tes, analisis varian, model regresi linier lan logistik, data sing disensor (survival).

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Day Trading Cara Jual Kumo-Range Trading- Forex, Bursa Saham