Print Friendly, PDF & Email

Telework: istirahat saka aturan 100%

Versi anyar protokol nasional kanggo njamin kesehatan lan keamanan karyawan nalika ngadhepi epidemi Covid-19 njaga rekomendasi telework kanthi 100%.

Pancen, teleworking tetep dadi mode organisasi sing ndadekake bisa matesi interaksi sosial ing papan kerja lan komuter ing antarane omah lan omah. Implementasine kanggo kegiatan sing ngidini melu nyegah risiko kontaminasi virus.

Sanajan teleworking tetep dadi aturane, karyawan sing saiki kerja ing 100% telework bisa entuk keuntungan saka umpan balik kanthi langsung. Protokol kasebut nyedhiyakake yen pegawe nyebutake kebutuhan, bisa uga dheweke kerja ing papan kerjane sedina seminggu kanthi persetujuan sampeyan.

Protokol kasebut nemtokake manawa, kanggo pengaturan anyar iki, kudu dipertimbangkan kekhususan sing ana gandhengane karo organisasi kerja, utamane kanggo kerja tim lan upaya kanggo matesi interaksi sosial ing papan makarya kanthi bisa.

Elinga yen sanajan protokol kesehatan ora ana gandhengane, sampeyan kudu ngetrapake minangka bagean saka kewajiban kesehatan lan keamanan. Ing keputusan tanggal 16 Desember 2020, Dewan Negara negesake babagan protokol kesehatan. Iki minangka set rekomendasi kanggo variasi material saka kewajiban keamanan perusahaan sing ana miturut Kode Tenaga Kerja. Tujuane mung yaiku kanggo ndhukung kewajiban sampeyan supaya keamanan lan kesehatan karyawan bisa dideleng saka ilmu ilmiah babagan cara transmisi SARS-CoV-2 ...

maca  Topeng ing bisnis: nolak nganggo bakal diukum

Terusake maca artikel ing situs asli →