Print Friendly, PDF & Email

 

Ing konteks kesehatan saiki, migunani kanggo ngerti bedane. Iki bener kanggo perusahaan, nanging uga kanggo kabeh karyawan. Sinau sinau, prigel ing kabeh kahanan, penasaran lan tambahake keahlian sampeyan, adaptasi karo cara kerja digital sing luwih akeh, kanthi kahanan kerja sing luwih fleksibel.

Dina pisanan musim gugur minangka wektu sing pas kanggo netepake proyek sampeyan kanthi kursus profesional anyar! Pilih pilihan kanggo ngembangake katrampilan lan tuwuh profesional. Owahi, kanggo entuk tambahan sing sithik sing bakal ndadekake sampeyan beda.

Ing IFOCOP, kita uga wis ganti dadi luwih ndhukung karyawan ing proyek pangembangan karir utawa latihan maneh.

Kita menehi formula pendidikan anyar, luwih cocog karo jadwal, gegayuhan lan impene mbesuk: Latihan tatap muka nalika awan kanggo wong-wong sing butuh rapat nyata 100% latihan jarak jauh, sing bisa ditindakake sore lan akhir minggu kanggo sing wis sibuk dina. "Cepet" latihan tatap muka kanggo sing kesusu ganti

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Manajemen lincah… Tanggepan darurat kanggo krisis, utawa cara berkelanjutan?