Print Friendly, PDF & Email

Nalika kurungan anyar diwiwiti ing Prancis, IFOCOP ngluncurake formula kompak, tawaran latihan anyar adhedhasar pembelajaran jarak jauh lan disusul aplikasi ing perusahaan. Sertifikasi RNCP sing diakoni ing wektu sing dioptimalake, bisa diakses ing endi wae sampeyan, lan ditawakake kanggo telung kursus pelatihan bisnis: panuku, manajer sistem QHSE lan kontrol manajemen. Katrangan.

Periode sing kita alami durung ana sadurunge. Iki takon babagan cara urip, pakulinan saben dinane lan hubungane bisa digunakake. Ing IFOCOP, kesehatan sing nyebabake kesehatan wis cepet banget supaya kita reaksi kanthi cepet lan nawakake peserta didik sing terus ngadhepi kanggo nerusake kursus latihan jarak adoh. Kanggo iki, kita gumantung karo "Pengalaman IFOCOP", pusat khusus kanggo e-learning, sing tanggung jawab aksesibilitas platform Sistem Manajemen Pembelajaran (LMS) kanggo kabeh klompok sing ana ing pusat kasebut. Kesinambungan pedagogi sing mulus, njamin njaga kualitas piwulang, mula bisa dipesthekake.

« Akulturasi kanggo sinau jarak adoh ditindakake kanthi cepet nanging uga bisa nemokake kemungkinan anyar sing ditawakake., nerangake Myriam Hassani, manajer pembelajaran Digital ing IFOCOP. Khususe

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Apa aku duwe hak njaluk karyawan divaksinasi marang Covid-19?