Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • Ngerti lan ngerti apa jaringan FTTH lan peran serat optik
  • masang jaringan FTTH (ing njero ruangan lan njaba) menyang pelanggan
  • mriksa pranala optik digawe
  • Tester kinerja serat optik

Description

Jaringan akses FTTH (Serat menyang Ngarep - Serat kanggo pelanggan) iku jaringan, ing serat optik, disebarake saka simpul sambungan optik (lokasi peralatan transmisi operator) menyang omah utawa papan pribadi kanggo panggunaan profesional.

Serat optik yaiku a medium transmisi kang wis mundhut kurang lan jembaré bandwidth dibandhingake karo media transmisi liyane kaya tembaga utawa radio. Iki sebabe jaringan akses optik FTTH saiki dadi solusi sing paling lestari kanggo nawakake layanan kacepetan dhuwur banget ing kadohan gedhe.

Perdagangan serat ditindakake ing lapangan komersial, kantor desain utawa malah ing lapangan.
ing domain bisnis, profesi sing ana gandhengane yaiku…

Terus maca artikel ing situs asli →

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Essentials Project 2019 lan Project Online (2019/365)