Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Jeff Weiner, CEO LinkedIn, ngrembug babagan motivasi ing pendekatan sing welas asih. Dheweke nyritakake babagan pengalaman sing biyen nggawe prilaku profesional saiki. Dheweke njlentrehake babagan cara mboko sithik ngenali gaya manajemen sing efektif lan ora efektif, lan kepinginan kanggo perbaikan bisa menehi cara kanggo transformasi lan pangowahan. Banjur, menehi keuntungan saka budaya pertimbangan, kalebu mungkasi konflik lan nambah produktivitas. Dheweke uga ngomong babagan pembinaan lan nggunakake kekuwatan karyawan.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  16 | Yen ana kacilakan ing papan kerja, sapa sing nyatakake kacilakan kasebut?