Print Friendly, PDF & Email

Courtesy kanggo email profesional: "pending"

Seni korespondensi bisa disinaoni. Iku bener sing ana podho gedhe antarane kurir lan a mail profesional. Nanging, sawetara beda tetep. Risiko kemungkinan nerusake kesalahan sing biasane sampeyan lakoni ing surat sampeyan ing tingkat email sampeyan penting. Nalika nggunakake tembung sing sopan "Pending ...", pilihan frasa sing kudu ditindakake ora gratis. Temokake, ing artikel iki, rumus sopan sing cocog.

Kekhasan tembung sopan "Pending ..."

"Tunggu persetujuan sampeyan ...", "Tunggu tanggapan sampeyan ...", "Tunggu respon sing apik saka sampeyan ...". Iki kabeh ungkapan sopan sing bisa digunakake uga ing layang kaya ing a email profesional

Nanging, ukara sing sopan "Pending ..." kudu diterusake karo subyek. Iki diterangno dening kasunyatan sing aposition. Cara liya kanggo nerusake salah.

Nalika sampeyan nulis, contone, "Tunggu respon sarujuk kanggo panjalukku, nampa Pak Direktur, expression saka matur nuwun banget", strictly ngandika, ora ana subyek. Yen kita kudu nggoleki siji, mesthine bakal nemokake panampa sampeyan, sing kabeh katon ora logis, amarga sampeyan sing ngenteni lan dudu koresponden sampeyan.

“Tunggu…”: Ukara endi sing kudu dirampungake?

Nanging, tembung sing bener kaya ing ngisor iki: "Tunggu tanggapan sing apik kanggo panyuwunku, keparenga matur nuwun, Pak Direktur, matur nuwun banget" utawa "Sampeyan nunggu persetujuan sampeyan, mangga nampa jaminan saka pertimbangan sing paling dhuwur ".

maca  Alesan supaya ora ana kesalahan éjaan nalika kerja

Kajaba iku, uga perlu kanggo mesthekake yen ana harmoni tartamtu antarane rumus banding lan rumus final. Dadi, nalika sampeyan ngomong contone, "Pak Direktur" ing banding, rumus final sing cocog iki: "Tunggu respon sarujuk kanggo panjalukanku, mangga nampa, Pak Direktur, expression saka raos paling pengabdian ".

Salah siji cara, layang utawa mail pantes manungsa waé. Email bisnis sing penting nyukupi syarat sing padha. Sampeyan bakal entuk akeh saka proofreading kanggo mbenerake kesalahan ejaan utawa grammar. Iki kanggo kredibilitas sampeyan lan bisnis sampeyan.

Sanajan bisa nggunakake ekspresi sopan sing padha karo kurir. Sampeyan uga bisa nggunakake rumus sing luwih cendhek kayata "Ikhlas", "Ikhlas", "Ikhlas" utawa "Ikhlas". Ing kasus apa wae, sampeyan kudu ngindhari singkatan kaya "Cdt" kanggo cordially utawa "BAV" kanggo sampeyan.

Liyane sing kudu dihindari, emoticon utawa smiley. Yen praktik kasebut asring ana ing olahpesen biasa, kasunyatane tetep ora cocog kanggo email profesional.