Print Friendly, PDF & Email

Tujuan MOOC iki yaiku kanggo menehi ringkesan babagan profesi Transisi Ekologis liwat testimoni saka para profesional lan ringkesan babagan jalur latihan sing gegandhengan.

Tujuane kanggo entuk pangerten sing luwih apik babagan lapangan sing heterogen, macem-macem profesi sing diliputi dening transisi ekologis lan jalur latihan sing beda banget kanggo ngakses kanthi ambisi mbantu siswa sekolah menengah golek dalan liwat seperangkat MOOC, sing mesthi wae iki. minangka bagean, sing diarani ProjetSUP.

Owah-owahan iklim, keanekaragaman hayati, energi, sumber daya alam… akeh tantangan sing kudu ditindakake! Lan nalisir apa sing bisa dipikirake, ora mung bisnis sawetara sektor kegiatan sing luwih prihatin tinimbang liyane babagan masalah kasebut. Kabeh sektor profesional lan kabeh perdagangan prihatin lan duwe peran ing transisi ekologis. Malah dadi syarat kanggo nggayuh!

 

Profesi transisi ekologis ngalami salah sawijining dinamika paling kuat ing pasar. Nggawe lapangan kerja iki ditindakake ing macem-macem lapangan kayata konstruksi, transportasi, kutha, ekonomi sirkular, pendidikan, industri, keuangan, lsp. Uga, apa wae sing sampeyan lakoni, jalur latihan ana kanggo pindhah menyang profesi sing migunani iki! Milih profesi ing transisi ekologis uga tegese nggawe komitmen!

Konten sing disedhiyakake ing kursus iki diprodhuksi dening tim pengajar saka perguruan tinggi kanthi kemitraan karo Onisep. Dadi sampeyan bisa yakin manawa konten kasebut dipercaya, digawe dening para ahli ing lapangan.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Dasar sadean