Print Friendly, PDF & Email

Nalika meh 20% saka populasi Prancis dituruti kanggo penyakit kronis, sawetara yuta wong enom, saka TK nganti universitas, murid utawa mahasiswa, nyoba saben dina kanggo nerusake sekolah utawa universitas. Klompok kasebut, sing bisa dicegah dening kahanan cacat sauntara utawa jangka panjang sing ana gandhengane karo penyakit, ing pirang-pirang kasus mbutuhake dhukungan sing cocog kanggo staf pengajar lan pengawas sing kudu dilatih. MOOC "Kanggo sekolah inklusif saka sekolah nursery nganti pendidikan sing luwih dhuwur" pengin ing konteks iki nyedhiyakake kawruh dhasar lan / utawa lanjut babagan dhukungan pendidikan kanggo sinau siswa lan siswa sing dipantau kanggo kahanan cacat sing ana gandhengane karo penyakit kronis sing serius. (kalebu kanker lan / utawa penyakit langka).

Utamane paduan suara, menehi lantai kanggo profesional pendidikan (guru, guru spesialis, murid sing ngiringi utawa siswa sing ora duwe kabisan), buruh sosial lan profesional dhukungan (mediator kesehatan, pekerja sosial), dokter spesialis lan peneliti guru.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ningkatake asosiasi lan sosial ing anggaran 2021