Print Friendly, PDF & Email

Apa sebabe kesehatan utawa pribadi, bali menyang lapangan sawise ora suwe anggone ora gampang.
Pangrusak, isin utawa kaku, bali menyang donya profesional bisa kadhangkala urip.

Supaya kanggo wayahe iki kedadeyan ing kondisi sing paling apik, kene sawetara tip sing bakal mbantu sampeyan bali menyang proyek kanthi lancar.

Tetep positif lan antusias:

Bab sing penting nalika sampeyan bali menyang kantor sawise ora ana wektu sing dawa yaiku supaya atimu bisa munggah kanthi semangat positif.
Perlu angel, nanging mikirake panggonan sing dikuwasani sadurunge ninggalake.
Sampeyan uga penting kanggo nuduhake kanca lan atasan sampeyan sing bungah babagan bali menyang kantor.
Sampeyan bisa nyiyapake bali kanthi cathetan sing dikirim email kanggo kanca kolega, kayata.
Iku gerakan cilik sing mesthi bakal dihargai lan bakal nggawe sampeyan kanthi percaya diri.

Menehi dhewe sawetara dina relaksasi sadurunge sampeyan bali:

Kanggo pemulihan kasebut, sampeyan kudu rileks sing becik.
Dadi, yen sampeyan bisa, bukak dina-dina sadurunge pemulihan lan yen ora bisa mlaku-mlaku, njupuk udhara lan utamane ndeleng kanthi cara sing positif.
Yen sampeyan ora bisa ngaso sadurunge D-Day, aja ragu-ragu ngomong karo dokter.
Dheweke bisa ngrujuk sampeyan menyang ahli psikologi sing bisa ngandhakake kegelisahan lan pitakonan sampeyan.

Siapke awak kanthi psikologis:

Minangka sampeyan ngerti, sak mboten sampeyan diskusi babagan sampeyan wis lancar lan sampeyan bisa dadi target prasangka saka sawetara kolega sampeyan.
Sampeyan kudu nyiapake dhewe kanthi psikologis kanggo sing.
Lengen awakmu sabar lan sijine dhewe ing sepatu karo pangerten.

maca  Apa Ora Nganggo Kemampuan Kita?

Siapake dhewe kanthi fisik:

Tanpa anané dawa bisa kadhangkala nyebabake nyuda harga diri.
Sampeyan bisa uga aran kaya sampeyan wis ilang skills sampeyan, ora ana apa-apa kanggo apa-apa.
Supaya ngunggahake atine, ngurus panampilanmu.
Pindhah menyang penata rambut, tuku klambi anyar lan menyang diet sadurunge bali menyang kantor.
Ora ana sing luwih apik ngupayakake insurance !

Mbalik maneh ing wangun gedhe:

Sanajan sampeyan lenggah ing kursi meja wolung jam sedina, konsentrasi minangka sumber karesidenan.
Sawise sawetara minggu, reaksi kasebut asring ora bisa ditindakake. Ngurangi kanthi ngatasi pemulihan kasebut kanthi becik.
Sambungake irama kanthi munggah ing jam tetep lan turu ing wektu sing layak.
Yen sampeyan wis kesel sadurunge sampeyan miwiti, penumpukan bisa nandhang sangsara.
Lan ing ndhuwur kabeh, aja ngeling-eling dietmu, elinga yen kuwi bahan bakarmu.