Print Friendly, PDF & Email

Katering kanggo karyawan ing njaba periode Covid-19

Kahanan katering kanggo karyawan beda-beda gumantung manawa perusahaan duwe 50 karyawan utawa ora.

Perusahaan paling ora ana 50 karyawan

Ing perusahaan sing paling ora ana 50 karyawan, sampeyan kudu, sawise konsultasi karo CSE, nyedhiyakake karyawan ing papan katering:

sing diwenehake karo kursi lan meja sing cukup; sing kalebu keran kanggo ngombe banyu, seger lan panas, kanggo 10 pangguna; lan sing disedhiyakake kanthi sarana ngreksa utawa nyejukake panganan lan omben-omben lan instalasi kanggo ngombe piring.

Dilarang para buruh mangan panganan ing papan sing ditugasake kerja.

Cara sing beda-beda ngidini sampeyan ngrampungake kewajiban sampeyan: pawon sing bisa dipangan karyawan, nanging uga kantin utawa refectory ing perusahaan, utawa restoran perusahaan.

Perusahaan kanthi kurang saka 50 karyawan

Yen sampeyan duwe kurang saka 50 karyawan, kewajiban kasebut luwih entheng. Sampeyan mung kudu nyedhiyakake karyawan ing papan sing bisa mangan kanthi kahanan kesehatan lan keamanan sing apik (reresik rutin, kaleng sampah, lsp). Kamar iki bisa dipasang ing…

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Latihan Blockchain lan Bitcoin Gratis (Wiwitan)