Ing babagan jaminan sosial, karyawan sing dikirim minangka buruh sing dikirim menyang luar negeri dening majikan utama kanggo nindakake tugas sementara ing Prancis.

Hubungan kesetiaan karo majikan utama terus nganti suwene tugas sementara ing Prancis. Ing kahanan tartamtu, sampeyan umume nduweni hak kanggo entuk manfaat saka sistem jaminan sosial ing negara sing sampeyan kerja. Ing kasus iki, kontribusi jaminan sosial dibayar ing negara asal.

Sawijining buruh sing dikirim menyang Prancis sing biasane kerja ing Negara Anggota Uni Eropa utawa Wilayah Ekonomi Eropa tetep tundhuk sistem jaminan sosial Negara Anggota kasebut.

Sembarang tugas ing Prancis, apa wae warga negara buruh, kudu dilaporake sadurunge dening majikan. Proses iki ditindakake liwat layanan Sipsi, sing ana ing sangisore Kementerian Tenaga Kerja.

Syarat sing kudu ditindakake supaya status karyawan sing ditugasake ditampa

– juragan wis digunakake kanggo nindakake paling saka aktivitas ing Negara Anggota ngendi kang diadegaké

- hubungan kesetiaan antarane majikan ing negara asal lan buruh sing dikirim menyang Prancis terus nganti suwene posting

- buruh nindakake kegiatan atas jenenge juragan wiwitan

– pegawe iku warga negara anggota Uni Eropa, Wilayah Ekonomi Eropa utawa Swiss

- kahanan sing padha kanggo warga negara katelu, umume digunakake kanggo juragan ditetepake ing EU, EEA utawa Swiss.

maca  Kepiye cara ngetung daya beli?

Yen syarat kasebut ditindakake, buruh kasebut bakal diwenehi status buruh sing ditugasake.

Ing kasus liyane, buruh sing dikirim bakal dilindhungi dening sistem jaminan sosial Prancis. Kontribusi kudu dibayar ing Prancis.

Duration saka assignment lan hak saka intra-Eropa dikirim buruh

Wong ing kahanan iki bisa dikirim kanggo periode 24 sasi.

Ing kasus sing luar biasa, extension bisa dijaluk yen tugas ngluwihi utawa ngluwihi 24 sasi. Pangecualian kanggo extension misi mung bisa ditindakake yen persetujuan wis dirambah antarane organisasi manca lan CLEISS.

Buruh sing dikirim menyang EU duwe hak kanggo asuransi kesehatan lan ibu ing Prancis sajrone tugas, kaya-kaya diasuransiake ing sistem jaminan sosial Prancis.

Kanggo entuk manfaat saka layanan sing ditawakake ing Prancis, dheweke kudu didaftar ing sistem jaminan sosial Prancis.

Anggota kulawarga (pasangan utawa pasangan sing durung kawin, bocah cilik) sing ngiringi buruh sing dikirim menyang Prancis uga diasuransiake yen manggon ing Prancis sajrone wektu kerjane.

Ringkesan formalitas kanggo sampeyan lan majikan sampeyan

  1. majikan sampeyan ngandhani panguwasa sing kompeten ing negara sing dikirim
  2. majikan sampeyan njaluk dokumen A1 "sertifikat babagan undang-undang jaminan sosial sing ditrapake kanggo sing duwe". Formulir A1 ngonfirmasi undang-undang jaminan sosial sing ditrapake kanggo sampeyan.
  3. sampeyan njaluk dokumen S1 "registrasi kanthi tujuan kanggo entuk manfaat saka asuransi kesehatan" saka panguwasa sing kompeten ing negara sampeyan.
  4. sampeyan ngirim dokumen S1 menyang Caisse Primaire d'Assurance Maladie (CPAM) panggonan sampeyan ing Prancis sanalika sawise sampeyan teka.

Pungkasan, CPAM sing kompeten bakal ndhaptar sampeyan kanthi informasi sing ana ing formulir S1 karo jaminan sosial Prancis: sampeyan lan anggota kulawarga sampeyan bakal ditanggung kanggo biaya medis (perawatan, perawatan medis, rawat inap, lsp.) kanthi skema kasebut. umum ing Prancis.

maca  Sinau wirausaha: pelatihan gratis kanggo miwiti bisnis

Seconded karyawan saka non-anggota Uni Eropa lan assimilated

Tenaga kerja sing dikirim saka negara sing wis ditandatangani Prancis perjanjian bilateral bisa terus diasuransiake miturut sistem jaminan sosial negara asale kanggo kabeh utawa sebagian kerja sementara ing Prancis.

Suwene jangkoan buruh dening sistem jaminan sosial negara asalé ditemtokake dening perjanjian bilateral (saka sawetara sasi nganti limang taun). Gumantung saka persetujuan, wektu wiwitan penugasan sementara iki bisa ditambah. Penting kanggo mriksa syarat-syarat saben perjanjian bilateral supaya luwih ngerti kerangka transfer kasebut (durasi transfer, hak-hak buruh, risiko sing ditanggung).

Supaya karyawan bisa terus entuk manfaat saka sistem jaminan sosial normal, majikan kudu njaluk, sadurunge tekan ing Prancis, sertifikat kerja sementara saka kantor penghubung keamanan sosial negara asal. Sertifikat iki nandheske manawa buruh kasebut isih dilindhungi dana asuransi kesehatan asli. Iki perlu kanggo buruh entuk manfaat saka pranata perjanjian bilateral.

Elinga yen sawetara perjanjian bilateral ora nutupi kabeh risiko sing ana gandhengane karo penyakit, umur tuwa, pengangguran, lsp. Buruh lan majikan kudu nyumbang kanggo sistem jaminan sosial Prancis kanggo nutupi biaya sing ora ditanggung.

Pungkasan periode secondment

Ing pungkasan tugas awal utawa periode perpanjangan, buruh ekspatriat kudu afiliasi karo jaminan sosial Prancis miturut persetujuan bilateral.

Nanging, dheweke bisa milih terus entuk manfaat saka sistem jaminan sosial negara asale. Banjur kita ngomong babagan kontribusi kaping pindho.

maca  Apa Sampeyan Sampeyan kudu ngerti babagan cuti pribadi

Mangkene langkah-langkah sing kudu ditindakake yen sampeyan ana ing kasus iki

  1. sampeyan kudu menehi bukti registrasi karo sistem jaminan sosial negara asal sampeyan
  2. majikan sampeyan kudu ngubungi kantor penghubung keamanan sosial negara sampeyan kanggo entuk sertifikat pengiriman sementara
  3. keamanan sosial negara sampeyan bakal ngonfirmasi afiliasi sampeyan sajrone wektu secondment kanthi dokumen
  4. sawise dokumen ditanggepi, majikan sampeyan nyimpen salinan lan ngirim liyane
  5. kondisi kanggo nutupi biaya medical ing Prancis bakal gumantung ing persetujuan bilateral
  6. yen misi sampeyan wis suwe, majikan sampeyan kudu njaluk wewenang saka kantor penghubung ing negara sampeyan, sing bisa uga ora ditampa. CLEISS kudu nyetujoni persetujuan kanggo menehi wewenang extension.

Yen ora ana perjanjian jaminan sosial bilateral, buruh sing dikirim menyang Prancis kudu dilindhungi dening sistem jaminan sosial Prancis umum.

Sawetara kanyatan menarik babagan basa Prancis

Basa Prancis dituturaké déning luwih saka 200 yuta wong ing kabèh bawana lan saiki dadi basa paling gedhé nomer lima ing donya.

Basa Prancis minangka basa sing paling akeh digunakake kaping lima ing donya lan bakal dadi basa paling akeh nomer papat ing taun 2050.

Secara ekonomi, Prancis minangka pemain utama ing sektor kemewahan, fashion lan hotel, uga ing sektor energi, penerbangan, farmasi lan IT.

Katrampilan basa Prancis mbukak lawang kanggo perusahaan lan organisasi Prancis ing Prancis lan ing luar negeri.

Ing artikel iki sampeyan bakal nemokake sawetara tips kanggo sinau basa Prancis gratis.