Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan kurang saka patang taun kanggo pindhah saka status wong anyar QHSE menyang Manajer QSSE kanggo salah sawijining kantor audit paling misuwur ing wilayah kasebut! Stéphanie, mantan siswa IFOCOP, setuju kanggo nuduhake pengalaman karo kita uga sawetara saran apik.

Dheweke bocah wadon kerja sing rada kepenak, nanging akeh semangat lan sregep sing wis setuju menehi sedina sajrone dheweke sing sibuk kanggo njawab pitakon kita. Tujuan kita: kanggo ndeleng maneh perjalanan sing apik tenan lan ngerti kepiye, sajrone sawetara taun, dheweke bisa nggawe papan khusus ing Bureau Veritas, salah sawijining perusahaan audit Prancis sing paling bergengsi. Wangsulane: « Cara kerja, cara lan sing paling penting, yakin manawa ing urip, kabeh bisa dingerteni yen sampeyan nemoni masalah kasebut ". Mesthi, nanging saka kana kanggo nanggung tanggung jawab layanan 300 wong sajrone limang taun, kalebu latihan ulang ... ana kesenjangan! Utawa mlumpat chip sing luwih cilik, miturut Stéphanie, sing gabung karo jabatane saiki ing pungkasan 4 wulan magang, minangka bagean saka latihan IFOCOP. Dheweke ujar.

Kaku, cara lan

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pambuka ClickFunnels Kanthi Langkah Ing Inggris