Print Friendly, PDF & Email

Nalika nulis, kabeh wong nggawe kesalahan… Napa?

Amarga basa Prancis angel dikuasai. Kasedhiya akeh masalah tartamtu, kayata aturan tuning sing kalebu huruf bisu, utawa sistem aksen, homofon, konsonan dobel.

Amarga ijol-ijolan tinulis bakal saya cepet. Pikirake jumlah email sing diijolke saben dina, utawa komunikasi obrolan cepet. Ing kalorone kasus kasebut, langka wong sing mriksa kanthi tliti sadurunge ngeklik "Kirim"!

Amarga, ing papan profesional, kita nulis kanthi tekanan. Kasunyatan kudu nggawe pesen kanthi tepat ing subyek nyuda perhatian sing diwenehake kanggo mbentuk. Kesalahan sing isih ora mesthi disebabake saka kekurangan ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ngetik IUT: kode kanggo nambah file sampeyan