Print Friendly, PDF & Email

Mangkene crita sukses kaya sing dikarepake, lan asring ditulis karo IFOCOP. Dina iki, kita crita babagan Jean-Bernard Collot, sing mlebu kurang saka setaun saka kantor Pôle Emploi menyang Hotel Fauchon Paris, ing kana dheweke melu profesi Pembeli sing apik banget.

Dina kasebut dheweke mutusake ngetok lawang IFOCOP

Mesthine wis paling ora telung taun wiwit ide reconversion profesional sing ditemokake. Jean-Bernard wis ndhaptar sawetara minggu ing dhaptar para pencari kerja sawise pungkasan kontrak pungkasan lan wis dadi karir dawa dadi juru tulis, chef de partie banjur chef-chef lan chef kanggo merek hotel lan katering bergengsi. Luwih saka rong puluh taun, yen ngetrapake latihan profesional limang taun, sing ditrapake kanggo gastronomi Prancis lan dheweke duwe kenangan sing apik, nanging bakal menehi tandha titik pangembangan profesional.

« Aku rumangsa kudu gawe anyar, sanajan nggawe maneh nalika terus kerja ing sektor, hotel mewah lan restoran, sing dakkarepake », Dheweke nerangake. Latihan diploma tuku (RNCP level 6) sing ditawakake IFOCOP ngundang dheweke. " Aku wis

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Siswa: milih program sinau-kerja