Ambisi saka urutan iki saka PFUE yaiku kanggo nguji kemampuan respon Uni Eropa nalika ngadhepi krisis cyber kanthi nglibatake, ngluwihi panguwasa nasional saben Negara Anggota, panguwasa politik Eropa sing kompeten ing Brussels.

Latihan kasebut, luwih khusus mobilisasi jaringan CyCLONe, ndadekake bisa:

Nguatake dialog antarane Negara Anggota babagan manajemen krisis strategis, saliyane ing tingkat teknis (Jaringan CSIRTs); Dhiskusi kabutuhan umum kanggo solidaritas lan bantuan bebarengan nalika ana krisis gedhe antarane Negara Anggota lan wiwiti ngenali rekomendasi kanggo karya sing kudu ditindakake kanggo ngembangake.

Urutan iki minangka bagéan saka dinamis sing diwiwiti sawetara taun kepungkur kanggo ndhukung penguatan kapasitas Negara Anggota kanggo ngatasi krisis asal usul cyber lan pangembangan kerjasama sukarela. Kaping pisanan ing tingkat teknis liwat jaringan CSIRTs, ditetepake dening arahan Eropa Keamanan Informasi Jaringan. Kapindho ing tingkat operasional amarga karya sing ditindakake dening Negara Anggota ing kerangka CyCLONe.

Apa jaringan CyCLONe?

Jaringan kasebut Siklone (Cyber

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Sinau ngatur proyek sampeyan lan ngirit wektu karo Trello