Print Friendly, PDF & Email

Halo kabeh!

Apa sampeyan pindhah menyang Prancis? Apa sampeyan kudu nganggo basa Prancis supaya bisa kerja?

Banjur kursus iki kanggo sampeyan!

Jean-José lan Selma ngancani sampeyan nemokake basa Prancis profesional lan jagad kerja.

Karo wong-wong mau, sampeyan bakal, contone, sinau carane golek proyek, nglamar kanggo iklan, liwati wawancara, gabung karo perusahaan, bisa ing tim lan sesambungan karo kolega.

Sampeyan uga bakal nemokake proyek ing sektor sing merekrut: konstruksi, hotel, restoran, IT, kesehatan, layanan pribadi lan bisnis.

Kita duwe video lan aktivitas interaktif kanggo sampeyan lan ing pungkasan saben urutan gedhe sampeyan bisa menehi rating dhewe.

maca  Ekosistem Sampurna Kanggo Gampang Didol ing Facebook