Print Friendly, PDF & Email

Ana sawetara cara makarya mbatalake minangka tim. Cara paling klasik chatting. Nanging, supaya bisa digunakake kanthi efektif, karyawan kudu ngerti persis apa sing ditindakake para kanca. Nuduhake layar, kayata sing ditawakake TeamViewer banjur bisa migunani.

Apa TeamViewer?

TeamViewer minangka piranti lunak sing ngidini sampeyan mlebu saka mbatalake. Kanthi tembung liyane, sampeyan ngidini sampeyan ngakses lan ngontrol komputer saka mbatalake. Piranti lunak kasebut nyedhiyakake akses menyang aplikasi lan file ing komputer remot. Nanging, manipulasi sing bisa ditindakake diwatesi mung kanggo komputer resmi. Piranti lunak iki bisa digunakake ing bisnis utawa kanggo alesan pribadi. Ana macem-macem versi kompatibel kanggo mesin Windows, Mac lan Linux. Versi seluler uga kasedhiya lan bisa ngakses akun TeamViewer liwat web. Uga dikenal minangka salah sawijining sing paling aman ing pasar. Pancen, bisa digunakake kanthi sampurna tanpa kudu mateni firewall utawa piranti lunak keamanan liyane. Transfer data dienkripsi supaya ora ana wong nakal sing bisa nyolong. Ana rong versi piranti lunak sing dirancang kanggo target sing beda. Versi konsumen pancen gratis lan bisa digunakake ing sistem operasi apa wae. Versi bisnis bisa dikenani biaya lan regane gumantung karo platform. Contone, kanggo kasus panggunaan ing Windows, regane wiwit 479 euro. Saliyane kanggo ngaktifake pitulung remot, nyedhiyakake pangguna liya kanthi akeh piranti liya sing ngirit wektu kerja. Alat iki gampang digunakake amarga ngidini sampeyan nindakake tugas ing komputer tanpa kudu ana fisik. Piranti lunak uga migunani kanggo mbantu salah sawijining karyawan kanggo ngatasi masalah langsung ing PC.

maca  Ngresiki profil Facebook, mangerteni pentinge jaringan sosial kanggo gambar sampeyan.

Kepiye cara TeamViewer?

kanggo nggunakake TeamViewer, sampeyan kudu download piranti lunak saka situs web resmi lan nginstal. Pamasangan kasebut ora rumit, amarga cukup kanggo ngetutake langkah-langkah sing dituduhake program. Kanggo ngakses komputer sing adoh liwat piranti lunak, Nanging target komputer uga kudu nginstal TeamViewer. Sanalika piranti lunak diluncurake, ID lan sandhi diwenehi. Iki bakal migunani supaya klien terpencil ngakses komputer. Nanging, data iki ganti saben piranti lunak dibuka maneh. Sistem iki nyegah wong-wong sing wis nyambung menyang komputer ora bisa ngakses maneh tanpa ijin. TeamViewer uga duwe fitur sing diarani kem layanan. Iki minangka alat praktis supaya teknisi IT nawakake dhukungan teknis sing adoh. Kem layanan uga ngidini sampeyan nindakake akeh tugas liyane kayata nambah personil utawa nggawe kothak resepsi.

Nggunakake TeamViewer

Ing jendhela piranti lunak, ana rong pilihan utama. Kapisan yaiku sing ngidini akses remot. Sing nomer loro ngidini manajemen rapat. Ing babagan akses remot, sampeyan duwe rong pilihan. Sampeyan bisa luwih dhisik ngakses komputer komputer kanthi mbatalake kanthi nuduhake KTP banjur tembung sandhi. Kanggo ngidinake akses remot, sampeyan kudu nuduhake kapercayan karo wong sing pengin ngakses komputer. Sampeyan kudu nyatet manawa komunikasi iki mung bisa ditindakake antarane rong komputer. Fitur liyane TeamViewer yaiku ngrencanakake rapat. Alat sing migunani supaya sampeyan bisa rapat karo kolaborator. Dheweke bakal bisa ndeleng kanthi nyata apa sing ditampilake ing desktop komputer sing hosting acara kasebut. Kanggo nggawe rapat, cukup menyang tab "Rapat". Saka kana, sampeyan bisa ngisi formulir sing ngemot informasi babagan rapat (ID rapat, sandhi, wektu wiwitan, lsp). Rincian kasebut kudu dikirim menyang sing kena pengaruh email utawa liwat telpon. Sampeyan banjur bisa miwiti sesi kanthi mbukak "Rapatanku". Kanthi ngeklik link sing dikirim, para undhangan bakal bisa ngakses rapat kasebut.

maca  Dadi pro panelusuran Google

Pros lan kontra saka TeamViewer

Kauntungan karo TeamVieawer yaiku ngidini karya remot ing dharat kanthi cepet lan gampang. Sampeyan ora kudu melu fisik kanggo majokake kerja ing kantor, sing migunani banget utamane nalika mogok. Kanthi TeamViewer, sampeyan mung kudu ngaktifake komputer kerja supaya bisa ngakses saka komputer utawa smartphone lan cara sing aman. materi bakal ngormati. Nanging, sanajan level keamanan sing ditawakake piranti lunak, panggunaan ndadekake sawetara pancegahan. Sing pertama sing ngurmati ora bakal menehi akses menyang komputer marang sapa wae. Kanthi pindhah, umpamane, sesi mbukak kanthi permanen ing kantor kanthi akses gratis.