Print Friendly, PDF & Email

Ing acara Forum Keamanan Siber Internasional 2021, Badan Keamanan Sistem Informasi Nasional (ANSSI) mbela masa depan keamanan siber Eropa, adhedhasar kerjasama lan solidaritas. Sawise kerja jangka panjang kanggo mbangun kerangka kerja sing umum lan dienggo bareng ing Eropa, Presidensi Prancis Dewan Uni Eropa (EU) ing 2022 bakal dadi kesempatan kanggo nguatake kedaulatan Eropa babagan keamanan siber. Revisi arahan NIS, keamanan siber institusi Eropa, pangembangan kain kepercayaan industri lan solidaritas Eropa yen ana krisis utama bakal dadi prioritas Prancis kanggo separo pisanan 2022.

maca  Netepake lan ngetrapake strategi SEO sampeyan