Print Friendly, PDF & Email

Définisi anyar babagan pelecehan seksual ing Kode Buruh, nguatake pemantauan lan pencegahan kesehatan karyawan ing perusahaan, nambah durasi latihan kanggo staf sing dipilih, lan liya-liyane. Undang-undang tanggal 2 Agustus 2021 kanggo nguatake pencegahan ing kesehatan kerja diwiwiti tanggal Maret. 31, 2022. Layanan-Public.fr negesake pranata utama.

maca  Cara dadi Ahli TikTok ing taun 2020