Print Friendly, PDF & Email

Ketegangan internasional saiki, utamane antarane Rusia lan Ukraina, kadhangkala bisa diiringi efek ing jagad maya sing kudu diantisipasi. Sanajan ora ana ancaman cyber sing nargetake organisasi Prancis sing ana hubungane karo acara anyar sing durung dideteksi, ANSSI tetep ngawasi kahanan kasebut kanthi rapet. Ing konteks iki, implementasine langkah-langkah keamanan siber lan penguatan tingkat kewaspadaan penting kanggo njamin perlindungan ing tingkat organisasi sing tepat.

Mulane ANSSI nyengkuyung perusahaan lan administrasi supaya:

mesthekake implementasine sing tepat saka langkah-langkah kebersihan IT sing penting sing ditampilake ing pedoman kebersihan komputer ; njupuk kabeh praktik paling apik babagan sing disaranake ANSSI, diakses ing situs web ; kanthi ati-ati tindakake tandha lan kabar keamanan sing ditanggepi dening Pusat Pemantauan, Tandha lan Nanggepi Serangan Komputer (CERT-FR), kasedhiya ing situs web.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Perusahaan: aja lali nerbitake indeks kesetaraan jender sampeyan tanggal 1 Maret