Formula apa sing diwenehake dening IFOCOP sing paling cocog karo pangarepan, kabutuhan, target lan anggaran sampeyan? Kita mbantu sampeyan ndeleng kanthi luwih jelas.

Kabeh jurusan sing diwenehake dening IFOCOP layak kanggo Akun Pelatihan Pribadi (CPF), saéngga ngidini sampeyan mbiayai kabeh utawa bagean saka biaya kursus sampeyan. Mekanisme pendanaan lan pitulung liyane uga bisa ditindakake kanggo latihan. Ing IFOCOP, kita duwe komitmen kanggo ndhukung lan menehi saran supaya sampeyan nemtokake formula sing paling cocog miturut target (latihan profesional, validasi blok keterampilan, lsp), status sampeyan (karyawan, pelamar kanggo lapangan kerja, siswa…), kahanan pribadi sampeyan, nanging uga dana sing kasedhiya kanggo sampeyan.

Formula INTENSIF

Iki opo

Formula Intensif ditujukan kanggo karyawan lan pencari kerja sing pengin latihan maneh lan entuk sertifikasi sing diakoni ing lapangane. Iki uga cocog banget kanggo wong sing kahanan redhundhansi, apa wae ing konteks Kontrak Keamanan Profesional (CSP) utawa cuti klasifikasi.

Suwene apa?

Formula iki adhedhasar kombinasi rong periode profesionalisasi: patang wulan kursus banjur patang wulan aplikasi praktis ing perusahaan. Pendhidhikan sing bisa langsung operasional ing perusahaan.

Kanggo profesi ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kesehatan Humaniora