Print Friendly, PDF & Email

Ing undang-undang tenaga kerja ditandhani kanthi pentinge standar kontraktual lan perkalian pranata ukum sing nistha utawa tambahan, aturan "sing dadi karakter ketertiban umum" katon minangka watesan pungkasan kebebasan negosiasi para mitra sosial ( C. trav., Seni L. 2251-1). Sing mbutuhake perusahaan supaya "njaga keamanan lan nglindhungi kesehatan fisik lan mental para pekerja" (C. trav., Art. L. 4121-1 f.), Kanthi menehi efektivitas efektivitas sing terakhir hak dhasar kanggo kesehatan (Pambuka Konstitusi 1946, para. 11; Piagam Hak Dhasar UE, nomer 31, § 1), mesthi kalebu bagean kasebut. Ora ana perjanjian kolektif, malah dirundingake karo perwakilan karyawan, saengga bisa mbebasake perusahaan saka ngetrapake langkah pencegahan risiko tartamtu.

Ing kasus iki, amandemen kesepakatan kerangka kerja tanggal 4 Mei 2000 sing ana gandhengane karo organisasi lan pengurangan wektu kerja ing sektor transportasi medis rampung tanggal 16 Juni 2016. Organisasi serikat pekerja sing melu negosiasi tanpa mlebu amandemen iki wis nyekel tribunal de grande conto kanthi panjaluk pambatalan sawetara prekara, utamane sing ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Sinau Windows 10