Print Friendly, PDF & Email

Apa sampeyan kepengin weruh utawa kepengin banget babagan basa lan budaya Cina, apa sampeyan nggoleki owah-owahan linguistik lan budaya saka sesawangan? MOOC iki nawakake sampeyan kontak pisanan karo wong Tionghoa sing fasih, menehi sawetara kunci kanggo nyedhaki sinau, uga sawetara landmark budaya.

Ngenani kekhususan basa Tionghoa, latihan kasebut fokus ing kawruh dhasar basa Tionghoa, saka tugas lisan lan tulisan sing dirujuk ing tingkat A1 Kerangka Referensi Umum Eropa kanggo Basa (CEFRL).

Kanthi latihan basa, MOOC nandheske babagan dimensi budaya, kawruh sing penting kanggo nggawe kontak karo penutur asing nalika ngurmati lan mangerteni kode lan nilai-nilai kasebut.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Laporan: Mbangun Pustaka