Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • sampeyan saiki;
  • obah-obah;
  • nampung sampeyan;
  • mulihake sampeyan;
  • nggawe tuku.

Sampeyan uga bakal sinau nulis lan maca basa Arab thanks kanggo latihan ana ing sistem grafis.

Latihan kasebut diatur babagan tugas-tugas prasaja sing dirujuk ing tingkat A1 Kerangka Referensi Eropa kanggo Basa (CEFRL).

Ing pungkasan latihan, sampeyan bakal bisa menehi salam kanthi cara sing prasaja, kanggo ngenalake dhewe (identitas, alamat lan nomer telpon, profesi, asal, kegiatan), kanggo mangerteni lan njaluk informasi sing padha saka interlocutors; isi formulir prasaja kanthi jeneng, alamat, kewarganegaraan lan status perkawinan; kanggo takon cara, carane njaluk watara, nggunakake rumus sopan dhasar wisely; pesen kamar lan pesen ing kafe utawa restoran; kanggo nggawe tuku.

Kanthi latihan basa, MOOC ngeyel dimensi budaya kawruh sing penting kanggo nggawe kontak karo penutur kanggo ngormati lan ngerti kode lan nilai.

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Ekonomi sosial lan solidaritas