Print Friendly, PDF & Email

Wiwit diluncurake tanggal 1 Januari 2020, Kode Tenaga Kerja Digital wis dadi standar layanan umum kanggo nyederhanakake akses menyang hukum kanggo akeh wong.

Kode Tenaga Kerja Digital, layanan umum online gratis, menehi jawaban pribadi babagan hukum tenaga kerja. Kanthi luwih saka 10 yuta konsultasi, alat iki dirancang kanggo karyawan lan pengusaha, utamane VSE lan UKM, wis dadi sumber referensi kanggo nggoleki informasi praktis babagan hukum tenaga kerja.

Luwih saka "kode karya" digital sing prasaja, situs kasebut nawakake macem-macem layanan lan fungsi gumantung saka profil lan kahanan pangguna Internet. Dadi kasedhiya:
informasi sing jelas lan ringkes babagan hukum ketenagakerjaan, bisa diakses kabeh wong, kalebu non-ahli hukum;
jawaban pribadi miturut persetujuan kolektif pangguna;
simulator kanggo ngira wektu kabar utawa jumlah ganti rugi;
Cithakan mail.

Kode Tenaga Kerja Digital uga njamin informasi hukum asli sing diverifikasi dening panguwasa sing kompeten.

Antarane topik utama sing dilindhungi dening Kode Buruh Digital

maca  Revolusi Insta-Sukses ing Instagram ing taun 2020