Print Friendly, PDF & Email

Kanthi luwih saka 860 yuta pamicara ing saindenging jagad, sampeyan bisa mikir dhewe: kenapa ora siji maneh? Apa sampeyan pengin miwiti sinau basa Cina? Kita menehi sampeyan kabeh alasansinau basa Mandarin, lan kabeh saran apik kanggo miwiti sinau sing dawa lan apik iki. Napa, kepiye, lan suwene wektu, kita nerangake kabeh marang sampeyan.

Napa saiki sinau basa Tionghoa?^

Dadi mesthine, basa Mandarin Cina dudu basa sing gampang dingerteni. Malah makili tantangan kanggo wong-wong Barat sing pengin miwiti. Tantangan tantangan sing isih akeh kapentingan ... Kanggo wong sing seneng tantangan, mula wis dadi sebab sing apik kanggo sinau, kanggo wong liya ana alesan liyane sing apik kanggo sinau basa Mandarin saiki.

Iki minangka basa pisanan sing digunakake ing saindenging jagad^

Luwih saka 860 yuta wong nganggo basa Mandarin ing bumi. Iki minangka basa sing paling asring digunakake lan digunakake ing saindenging jagad. Minangka akeh sing arep dakkandhani, sampeyan wis dadi sebab sing tepat kanggo sinau: 860 yuta wong kanggo komunikasi. Nyatane ana 24 dialek ing China, nyebar ing kabeh propinsi. Nanging, basa Mandarin Cina dingerteni

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Alat Proyek: intro - Nggawe lan Mbiayai Proyek