Rincian kursus

Kanthi ngetutake latihan iki dening Martial Auroy, sampeyan bakal nemokake manawa Microsoft 365 ora mung piranti kantor sing gampang. Iku sugih endowed karo sarana favoring exchange, nuduhake lan komunikasi, ing cendhak, karya kolaborasi. Sawise nutupi dhasar, sampeyan bakal sinau carane nyiyapake grup lan ngatur anggota lan hak akses. Sampeyan bakal weruh carane njupuk kauntungan saka alat manajemen tugas kaya Planner lan Teams, lan carane ngembangake dialog sing luwih mbukak karo Yammer, jaringan sosial perusahaan. Ing pungkasan latihan iki, sampeyan bakal duwe kabeh kertu ing tangan kanggo efektif nindakake tugas karo tim.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Apa aku duwe hak kanggo ngilangi, amarga pancen nyata lan serius, karyawan sing nembe dadi bapak?