Print Friendly, PDF & Email

Modul iki nomer loro saka seri 5 modul. Persiapan fisika iki ngidini sampeyan nggabungake kawruh lan nyiapake sampeyan mlebu ing pendidikan sing luwih dhuwur.

Ayo dhewe dipandu dening video sing bakal ngenalake sampeyan babagan hukum Newton sing beda-beda babagan pasukan, energi lan jumlah gerakan.

Iki bakal dadi kesempatan kanggo sampeyan kanggo nyemak gagasan penting mekanika Newton saka program fisika sekolah menengah, kanggo entuk katrampilan teoretis lan eksperimen anyar lan ngembangake teknik matematika sing migunani ing fisika.

Sampeyan uga bakal nindakake kegiatan sing penting banget ing pendidikan sing luwih dhuwur kayata ngrampungake masalah "mbukak" lan ngembangake program komputer ing basa Python.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Wangun interaktif ing Word