Print Friendly, PDF & Email

MOOC Matematika iki dirancang kanggo ndhukung sampeyan ing transisi saka sekolah menengah menyang pendidikan sing luwih dhuwur. Kasedhiya saka 5 modul, persiapan ing matematika iki ngidini sampeyan nggabungake kawruh lan nyiapake sampeyan mlebu ing pendidikan sing luwih dhuwur. MOOC iki uga minangka kesempatan kanggo netepake kawruh sampeyan ing mburi sekolah menengah lan kanggo mbenakake gagasan matematika sing penting kanggo integrasi sing apik ing pendidikan sing luwih dhuwur. Pungkasan, sampeyan bakal nindakake pemecahan masalah, sing bakal dadi kegiatan sing penting banget ing pendidikan sing luwih dhuwur. Cara evaluasi sing beda-beda ditawakake: pitakonan pilihan macem-macem, akeh latihan aplikasi kanggo nglatih sampeyan, lan masalah sing kudu ditanggulangi, sing bakal dievaluasi dening para peserta.

maca  Gratis: Cara nggawe koperasi produksi audiovisual