Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Ing jaman multikulturalisme iki, penting banget kanggo njembarake bidang komunikasi sampeyan. Kanthi Jean-Marc Pairraud, sampeyan bakal ngukur pentinge ngerti mitra komunikasi lan kemampuan kanggo ngirim pesen sing koheren. Ing pungkasan latihan iki, sampeyan bakal duwe kabeh aset supaya bisa sukses ing komunikasi multikultural.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Wong sing rawan: dhaptar kritéria anyar wiwit 9 September