Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Komunikasi sing tulus lan pas bakal njamin sukses pesen sing pengin dituduhake. Ora mung prekara spontan, teknik tartamtu bisa dingerteni. Thanks kanggo 4 video iki, temokake ing 15 menit tips utama kanggo nambah komunikasi interpersonal, apa wae sing diajak ngobrol.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ngumumake keputusan sing ora populer: apa sing kudu ditindakake?