Latihan premium OpenClassrooms gratis

Donya saya ganti lan sampeyan rumangsa kelangan teknologi?

Nanging yen sampeyan pengin sukses kanthi profesional, sampeyan kudu nggunakake alat online kanggo komunikasi lan kolaborasi.

Email, enggo bareng file, konferensi video lan platform kolaborasi. Mangkene sawetara topik utama sing bakal dibahas. Apa sampeyan wis kasebut sawetara jeneng app mbingungake?

Kang siji kanggo milih miturut kabutuhan? Kepiye cara ngatasi platform anyar iki? Piranti apa sing bisa digunakake kanggo komunikasi lan kolaborasi? Kepiye cara nggunakake komunikasi digital kanggo nglindhungi dhewe lan wong liya?

Kursus iki menehi jawaban kanggo pitakonan kasebut.

Sampeyan uga bakal entuk katrampilan dhasar sing dibutuhake kanggo adaptasi kanthi gampang lan mandiri kanggo macem-macem antarmuka, amarga alat ing mangsa ngarep dudu alat saiki.

Dadi yen sampeyan pengin nambah katrampilan komunikasi online supaya bisa komunikasi ing mangsa ngarep, ndhaptar kursus iki kanthi cepet!

Terusake latihan ing situs asli→