Print Friendly, PDF & Email

Kontrak konsesi, sing wis dadi alat sing disenengi ing Prancis kanggo ngembangake infrastruktur utama, isih dadi kontrak pilihan sing digunakake dening Negara utawa panguwasa lokal kanggo modernisasi utawa mbangun fasilitas umum anyar. Regime hukum sing ditrapake kanggo kontrak kasebut wis berkembang banget, utamane ing pengaruh Komunitas, kanggo pindhah saka kontrak intuitu personae menyang kategori kontrak pengadaan umum.

MOOC iki kanthi irah-irahan "Konsesi" nduweni tujuan kanggo nampilake kanthi cara didaktik, aturan utama sing ditrapake kanggo kontrak kasebut.

Kursus iki nyathet reformasi Desember 2018 sing ngenalake "Kode Ketertiban Umum" menyang hukum Prancis. .

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kesehatan Humaniora