Print Friendly, PDF & Email

 

Sampeyan bisa uga wis tau krungu ing Microsoft Outlook. Digunakake utamane kanggo ngirim lan nampa pesen. Nanging dheweke uga nawakake manajemen kalender lan tugas saben dina. Banget migunani kanggo entuk produktivitas. Nanging ora misuwur kanthi alesan kasebut. Sawetara titik tepat mbedakake a kothak layang sing dikelola dening pro saka sing amatir njupuk care saka. Iki persis apa sing diidini Outlook. Drive kothak Panjenengan email kanthi cara profesional. Yen sampeyan ora pengin dadi wong sing nglampahi telung jam kanggo nggoleki pesen, mbusak. Sing limalas dina ora mangsuli amarga preian. Dadi, ngerti yen sampeyan duwe Outlook, sampeyan duwe alat sing kuat banget.

Atur kothak layang kanthi efisien karo Outlook

Sampeyan bisa ngomong tanpa ana sing bisa mbantah sampeyan, manawa sampeyan ngatur kothak layang sampeyan paling apik nalika:

  • Saben email sing ngrampungake sampeyan banjur dikatutake kanthi penting ing folder utawa sub-folder tartamtu.
  • Sampeyan duwe baterei template email sing wis digunakake kanggo digunakake nalika ana kahanan sing padha.
  • Sampeyan wis ngatur ngirim tanggapan kanthi otomatis marang sapa wae sing nulis marang preinan sampeyan nalika preian utawa kasus liyaneanané sementara.
  • Kabeh email sampeyan diiringi tandha teken elektronik pribadi karo logo perusahaan sampeyan.

Yen sampeyan ora ana, sampeyan kudu ngganti kanthi cepet cara kerja. Sampeyan bisa nyetel kabeh kanthi cepet tanpa rumit kaya sing dikepengini. Sampeyan mung kudu miwiti lan cepet banget sampeyan bakal nemokake akeh rahasia ing Outlook. Utamane nalika ngatur pananggalan, utawa ngelingake tugas-tugas tartamtu sing kudu ditindakake. Organisasi rapat, rapat, file kanggo nutup tanggal tartamtu. Ing kabeh kasus kasebut, Microsoft Outlook bakal migunani banget.

maca  Dadi pro panelusuran Google

Kontrol Outlook 2013 kanthi latihan sing komprehensif iki

Ing latihan gratis iki, sampeyan bakal njupuk langkah-langkah saka langkah-langkah kanggo kabeh elemen sing nggawe Outlook. Ora rame, saben 44 video kasebut udakara limang menit. Sampeyan bebas nonton kabeh utawa mung fokus karo minat sing sampeyan minat. Kabeh subyek sing ngidini sampeyan sinau kanthi cepet babagan piranti lunak katut. Nggawe folder, panyimpenan otomatis email, kanthi definisi migunani utawa ora dikarepake. Nggawe pesen otomatis lan teken sampeyan. Konfigurasi tugas, manajemen tanggalan lan organisasi rapat.

Apa sing anyar ing Outlook 2016

Yen sampeyan wis nglatih versi 2010 utawa 2013, sampeyan ora bakal bingung versi 2016. Nanging, kita bisa nglaporake telusuran sing luwih apik lan tambahan dhaptar barang pungkasan sing ditampa minangka lampiran. Iki bakal ngidini sampeyan nyakup kanthi cepet ing pesen sing ditulis. Wigati uga, kemungkinan ngatur sawetara tanggalan kanthi bebarengan. Boten saestu luar biasa.

Apa sing anyar ing Outlook 2019

Ora ana owah-owahan ing perangkat lunak sakabèhé, nanging warta menarik. Kotak surat sampeyan saiki duwe rong tab: siji kanggo mail prioritas lan liyane kanggo liyane. Uga digatekake, optimalisasi pamriksa aksesibilitas uga kemungkinan ngrungokake email kasebut. Ora kalebu maneh jinis pilihan lan filter sing durung diwaca ing ndhuwur dhaptar pesen.

maca  10 lunak gratis penting