Print Friendly, PDF & Email

Vaksinasi nalika kerja bakal bisa ditindakake, kanthi kahanan tartamtu. Wiwit Kamis, 25 Februari, wong-wong umur 50 nganti 64 sing ngalami penyakit bareng-bareng bakal duwe vaksin AstraZeneca sing diterbitake dening dokter sing nekani uga karo dokter kerja. Direktorat Jenderal Buruh nerbitake protokol vaksinasi tanggal 16 Februari.

Sapa sing bisa divaksinasi?

Wiwitane, mung karyawan umur 50 nganti 64 taun sing ngalami co-morbidities (penyakit kardiovaskular, diabetes ora stabil, tekanan darah tinggi, obesitas, penyakit pernapasan kronis, lan liya-liyane) sing bakal divaksinasi.

Vaksinasi adhedhasar sukarelawan

Vaksinasi bakal adhedhasar kerja sukarela saka dokter lan karyawan lapangan kerja. Sampeyan kudu ditawakake kanggo karyawan, "Sapa sing kudu nggawe pilihan sing eksplisit kanggo divaksinasi dening dokter kerja, yen wong-wong kasebut uga bisa milih divaksinasi dening dokter sing nekani", nemtokake protokol kasebut.

Kaya praktisi umum, dokter kerja sukarela diundang, wiwit tanggal 12 Februari, kanggo nyedhaki

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Tim makarya