Print Friendly, PDF & Email

Ngadhepi kebangkitan ancaman cyber, organisasi, perusahaan lan institusi kudu nyiapake kanggo ngadhepi lan sinau kanggo nanggepi kanggo njaga aktivitase yen ana serangan komputer. ANSSI nawakake telung pandhuan pelengkap kanggo mangerteni manajemen krisis cyber langkah demi langkah lan kanthi mangkono nggampangake nggawe keputusan.

maca  Pangembangan pelatihan ing bidang kesehatan lan medico-sosial: prioritas kanggo Prancis Relance