Umume wong wedi kritik. Nopo nopo Cukup amarga amarga wis mesthi dianggep minangka penghinaan utawa devaluasi. Nanging, bisa dadi tuas kanggo pangembangan yen konstruktif. Sampeyan isih kudu ngerti babagan ngrumusake, ngirim lan nampani.

Apa kritik konstruktif?

Kritik konstruktif minangka seni. Sampeyan kudu ngidini wong sing kuwatir ngenali poin sing ringkih lan kesenjangan sing kudu diisi ing macem-macem poin. Iki ora beda karo tinjauan negatif. Iki cenderung ngasilake rasa salah lan frustasi. Kajaba iku, kanthi serius ngrusak dhiri.

Miturut ahli ing interpersonal hubungan, sampeyan kudu nggawe kritik nalika perlu, utamané nalika sampeyan ngurmati wong. Nanging kudu ditulis kanthi apik. Iki mbantu wong bisa maju ing urip. Nanging ing kabeh kahanan, sampeyan kudu tansah elinga yen sampeyan kudu milih tembung sadurunge sampeyan ngomong, lan nalika iku penting.

Kepiye cara menehi kritik konstruktif?

Amarga wedi karo reaksi saka wong sing prihatin, umume wong ora gelem menehi kritik. Kepiye carane dheweke bakal menehi komentar? Apa dheweke bisa nesu? Kadhangkala, kita uga kepengin ngerti babagan mbesuk hubungan kasebut. Mesthi wae, sampeyan ora bisa ngerti apa reaksi wong kasebut lan uga ora ana sing bisa diganti.

Saliyane, bisa nggawa maneka cara kanggo ngripta lan nerbitake kritik. Sampeyan uga kudu bisa ditampa. Mulane ana sawetara aturan sing kudu ditindakake kanggo nggayuh tujuan kasebut.

maca  assertiveness

Pilih wektu sing pas

Punika saestu dipunanggep minangka reaksi sanget. Yen ora, kita nglakokake risiko ngluncurake tembung-tembung sing nyakitake lan ngrusak. Supaya bisa nyegah kesalahane sing bisa rusak kasebut, sampeyan kudu ngenteni badai kanggo ngendheg sadurunge ngomong apa-apa. Kajaba iku, siji bisa ngetokake nepsu ing akeh cara.

Yen penting kanggo nanggepi kanthi cepet, perlu supaya ngirim komentar marang wong sing ditarget. Ing tembung liyane, siji ora kudu ngritik, nanging luwih umum minangka komentar.

Tansah gumantung karo kasunyatan

Aturan sing kapindho ora kanggo ngritik sikape. Iku jumlah kanggo menehi kritik marang. Minangka conto, nyatakake dheweke wis kesengsem yen dheweke wis lali karo janjian penting apa-apa, nanging dadi repot. Kita kudu tansah adhedhasar fakta. Mulane kita kudu ngeling-eling kahanan, panggonan, tanggal lan wektu.

Preparation uga diwajibake. Kritik sing bakal diluncurake kudu diformulasekake ing wayahe, kanthi ngati-ati kanggo menehi conto konkrit. Kajaba iku, perlu kanggo nyiapake rapat kasebut. Yen perlu, aja ragu-ragu kanggo nggoleki nada sing bener kanggo diadopsi. Kita kudu tansah eling yen kita duwe pesen kanggo ngirim.

· Propose solusi

Nalika nggawe kritik sing konstruktif, kita kudu nampa manawa wong sing prihatin uga duwe ujar. Kanthi tembung liyane, sampeyan kudu mbukak diskusi lan menehi ekspresi kanthi bebas. Liwat ijol-ijolan iki, kita ngajak liyane supaya bisa mbiji kahanan kasebut kanthi bener.

maca  Carane ngrungokake èfèktif?

Nanggepi saran kasebut uga penting. Sanalika, sampeyan kudu ngrewangi dheweke ngapikake kanthi nggawe solusi dhewe. Sepisan maneh, kita kudu tetep faktual lan nggunakake prospek positif. Dadi, tinimbang ngucapake "sampeyan kudu", luwih becik nggunakake "sampeyan bisa".

Pentingake kekuwatan sampeyan

Nggawe kritik sing wigati uga tegese nyoroti kekuatan saben liyane kanggo njaga lan nglindhungi harga diri. Kanthi nyimak kabisan, wong sing kepengin duwe motivasi lan kapercayan. Sampeyan bisa uga ngluwihi dhewe.

Kajaba iku, ngelingi tumindak sing bener sing ditindakake wong kasebut minangka cara sing luwih apik kanggo ngatasi nesu. Sampeyan bakal lali kekecewaan sampeyan, amarga sampeyan yakin dheweke bisa nggawe prabédan lan ngatasi masalah kasebut. Awas! Sajrone wawancara, kudu tulus.

Tindakake

Adhedhasar kritik konstruktif yaiku kanggo nyurung wong sing prihatin kanggo ngoptimalake kemajuan ing jangka panjang. Ing tembung liyane, intervensi sampeyan ora mandheg sawise wawancara pisanan. Kita kudu ndherek.

Iki tegese sampeyan kudu tetep kasedhiya yen dheweke perlu bantuan utawa yen dheweke nemokake masalah maneh. Temtuné, iku ora mungkin kanggo nggayuh dhèwèké manawa ora ngowahi prilaku.

Nalika ngandika karo juru interlokal, penting kanggo tetep tenang. Kita uga kudu ninggalake perasaan. Elinga yen tujuane ora kanggo sambat, nanging golek cara kanggo nambah kahanan.

maca  Carane ngatur hubungan karo manajer dheweke?

Kepiye nampa kritik konstruktif?

Yen sampeyan sing bisa nampa kritik, apa sing kudu sampeyan lakoni? Temenan, iki ora gampang. Nanging, sampeyan kudu ngidini interlocutor sampeyan ngomong. Sampeyan ora kudu ngganggu. Kajaba iku, sampeyan kudu duwe katrampilan ngrungokake sing apik.

Iku uga paling ora kanggo nyilikake masalah. Kita kudu nampa kritik sing ditindakake lan kabeh emosi sing ngiringi. Ora ana pitakonan sing mbenerake dhewe. Sampeyan kudu digawe cetha kanggo interlocutor sing pengin ngerti apa tembung. Yen perlu, aja ragu-ragu takon marang pitakonan. Pancen, sampeyan pancen bisa njaluk bukti-bukti tartamtu.

Yen emosi negatif teka nyerang sampeyan, aja njawab kanthi langsung. Paling apik yaiku mundhut maneh langkah lan analisis kritik sing ditampa. Iki bisa mbantu sampeyan kanggo luwih ngerti pesen saka interlocutor. Nalika sampeyan bisa menehi pendapat sampeyan.

Ing wektu sing padha, mikir saranake trek dandan miturut permintaan sampeyan. Yen sampeyan nindakake iki, sampeyan bisa nambah kinerja lan uga nambah hubungan sampeyan karo kulawarga, associates, lan pengawas.

Kanggo nyimpulake, kritik mbangun perlu. Sampeyan kudu ngidini wong sing prihatin kanggo kepercayaan diri lan nemokake cara sing bener kanggo ngoptimalake kinerja. Sawise maneh, tembung sing dipilih kudu dipilih kanthi teliti. Kritik kudu ngeling-eling fakta kasebut, ngetrapake kekuwatan wong sing ditargetake lan kalebu trek kanggo perbaikan. Yen sampeyan nampa kritik mbangun, sampeyan uga kudu sinau nampa. Kita kudu ora gelem. Sampeyan kudu ngrungokake interlocutor lan nganalisis tembung-tembung kasebut. Sampeyan kudu ngelingi yen kemampuan kanggo ngetokake kritik mbangun utawa kanggo nampa wong-wong mau yen ana kesalahan ing bagean sampeyan, lan kualitas sing bakal ngiyatake sampeyan.