Print Friendly, PDF & Email

"Apa kuliah kanggo kula?" Apa Mooc orientasi dimaksudaké kanggo siswa SMA, kulawargané, nanging uga kanggo mahasiswa sing kepingin weruh babagan karir ing universitas. Ora nyedhiyakake kursus pendidikan sing luwih dhuwur, nanging menehi kunci penting kanggo sukses transisi saka status siswa sekolah menengah menyang status siswa. Video karo profesional panuntun dhumateng, presentation saka alat kanggo miwiti sinau ing pendidikan sing luwih dhuwur, utawa Vlogs SMA utawa Colleges program saka Mooc iki. Dirancang minangka piso tentara Swiss, bisa uga migunani kanggo para siswa sing mikir babagan reorientasi.

Tujuane ing pangerten luwih saka universitas karo ambisi kanggo bantuan siswa SMA kanggo orient piyambak thanks kanggo pesawat saka MOOCs, kang mesthi iki bagean, kang disebut ProjetSUP.

Konten sing disedhiyakake ing kursus iki diprodhuksi dening tim pengajar saka perguruan tinggi kanthi kemitraan karo Onisep. Dadi sampeyan bisa yakin manawa konten kasebut dipercaya, digawe dening para ahli ing lapangan.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pungkasan DIREKTIF: tanggal 1 April 2021, inspektur tenaga kerja dilebokake ing panguwasa DREETS