Print Friendly, PDF & Email

Apa bapak utawa wong tuwa nomer loro saka anak entuk hak lan perlindungan sing padha karo ibu? Pitakonane dadi topik amarga tagihan pembiayaan keamanan sosial kanggo 2021 rencana bakal ditambah nganti rong puluh lima dina, kalebu pitung dina wajib, suwene paternity utawa cuti perawatan bocah ( sing ditambahake cuti 3 dina). Nalika proteksi sing diwenehake sadurunge lair saka bocah kasebut isih dikatutake kanggo wanita hamil, sing diwenehake sawise lair tambah akeh dituduhake karo wong tuwa kaloro, kanthi prinsip prinsip kesetaraan. Iki utamane kanggo nglindhungi larangan.

Kode tenaga kerja ngatur perlindungan kerja kanggo wanita hamil lan ibu sing isih enom: dipecat dilarang sajrone wektu cuti bersalin; suwene meteng lan sepuluh minggu sawise karyawan bali ing perusahaan, kena tumindak salah utawa ora bisa njaga kontrak amarga ora ana gandhengane karo meteng lan nglairake (C . trav., seni L. 1225-4). Hakim Komunitas njlentrehake manawa arahan kasebut asale

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  10 rahasia babagan telusuran kerja sing sukses